20 januari 2022

Wil jij een scooterverzekering vergelijken?

2 min read
scooterverzekering vergelijken

Ben je op zoek naar een plek waar je gemakkelijk een scooterverzekering vergelijken kunt? Wellicht moet je dan een kijkje nemen bij Geencentteveel.nl. Deze website is geen verzekering verstrekker maar een vergelijkingssite. De mensen achter de schermen indexeren alle soorten verzekeringen van allerlei aanbieders en maken het makkelijk en overzichtelijk voor consumenten om de juiste verzekering te vinden.

scooterverzekering vergelijken

De extra voordelen via Geencentteveel.nl

Als je via deze site een verzekering vindt, kun je ook via hier de verzekering afsluiten. Het voordeel hiervan is dat je dan ook gratis kunt overstappen van verzekering tussen alle aangesloten verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast bieden zij ook een annuleringsgarantie aan. Ben je niet tevreden met de polis die je hebt afgesloten, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de polis kosteloos de verzekering annuleren.

scooterverzekering vergelijken

Verschillende soorten verzekeringen

Als je een scooterverzekering vergelijken wilt, is het ook belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten polissen. Je moet bijvoorbeeld overwegen of je slechts een ‘wettelijke aansprakelijkheidsverzekering’ of ‘WA-verzekering’ voor je voertuig wilt afsluiten waarbij je alleen verzekerd bent voor schade aan het voertuig of bezit van een andere partij. Het kan namelijk ook zijn dat je niet zit te wachten op de hoge kosten voor het repareren van je eigen voertuig bij schade. Dan is het slim om een wat duurdere AllRisk-verzekering af te sluiten.

Als laatste moet je goed nadenken of je alleen of met een ander op de scooter gaat rijden. Als je namelijk iemand mee neemt moet je polis een inzittendenverzekering bevatten.