Financiën en Verzekeringen

Wat is wat is social trading en hoe kunt u het toepassen?

Ik wilde graag wat meer doen met mijn spaargeld. Ik had namelijk redelijk wat geld gespaard en het leek mij goed om te zorgen dat ik dit geld zou gaan gebruiken om te zorgen dat ik wat meer rendement zou maken dan wanneer ik het op de bank zou laten staan. Dat hoefde geen moeilijke opgave te zijn want als je je geld op de bank laat staan, dan weet je zeker dat het in waarde afneemt, dus alles wat er bij zou komen, was mooi meegenomen. Ik wilde toen graag gaan belegen en ik ben gaan kijken hoe ik kon achterhalen hoe ik een goede strategie voor de beurs kon toepassen. Ik ben niet heel ervaren, dus ik wist niet precies wat ik het beste kon doen. Ik heb toen gehoord over social trading en daar had ik nog nooit eerder over horen praten. Ik wilde graag weten wat is social trading en hoe kan ik het toepassen? Ik ben daarom gaan kijken of ik op het internet een antwoord kon vinden op mijn vraag wat is social trading en hoe kan ik het inzetten om mooie rendementen te maken? Ik ben toen gewoon maar gaan googelen op ‘wat is social trading’ omdat ik dacht dat ik vast en zeker niet de enige was die deze vraag ooit gesteld had. Ik ben toen op de site van Bankr.nl terechtgekomen en deze site maakte gelijk een heel goede indruk op mij. Ik zag dat iemand hier een artikel had geschreven om antwoord te geven op de vraag wat is social trading? Ik heb dit artikel daarom met heel veel interesse doorgenomen en ik heb toen helder uiteengezet gelezen wat het antwoord op de vraag wat is social trading was. Het gaat hier om een soort copytrading. Je kijkt namelijk naar wat de rest op de beurs doet en vervolgens doe jij hetzelfde. De massa weet vaak wel wat je moet doen, dus als u mij nu vraagt wat is social trading dan zou ik zeggen: het volgen van de beweging op de beurs.

Hier vond ik antwoord op mijn vraag: wat is social trading?

Ik ben blij dat ik moeite ben gaan doen toen ik antwoord zocht op mijn vraag wat is social trading omdat ik op deze manier heel goed kon zien wat de mogelijkheden waren wanneer ik graag goed wilde gaan beleggen. Ik had geen tijd om heel veel kennis op te doen en om heel veel te studeren en ik ben daarom blij dat ik Bankr.nl gevonden heb. Hier vond ik niet alleen antwoord op mijn vraag wat is social trading, maar ik heb ook nog tal van andere nuttige kennis opgedaan.

Is beleggen ook iets voor u?

Mocht u ook graag aan beleggen willen gaan doen, dan raad ik u aan om:

  • Even een blik op de site Bankr.nl te werpen
  • Een keer te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Bekijken bij welke strategie u zich het beste voelt

Ik hoop dat u hier ook goed kunt achterhalen hoe u het beste kunt gaan beleggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *