Financieel

Ondersteuning door ervaringsdeskundigen

Voor iedere starter die op de banenmarkt terecht komt is het moeilijk om zijn positie hier te bepalen. Waar sta ik, wat wil ik en waar wil ik over 10 jaar staan? Dat zijn vragen waar een young professional vaak mee zit. Tijdens je studie word je meestal begeleid door een docent en studiebegeleider, als je diploma binnen is ben je geen scholier meer en valt de ondersteuning van deze begeleider dus weg en sta je er alleen voor.

Begeleiding vanuit werk

Als je net afgestudeerd bent en al gelijk een baan hebt gevonden, dit kan zijn doordat je bent blijven hangen op het stageadres, als je gewoon een enorm goeie CV hebt of als je simpelweg geluk hebt, kan je vaak vanuit het bedrijf waar je werk de begeleiding krijgen die je nodig hebt. De mensen die je aannemen voor de baan zijn dan vaak op dezelfde manier aan het werk gegaan of begrijpen in ieder geval jouw situatie goed.

Loopbaanbegeleiding door extern bedrijf

Als je het moeilijk vindt en weinig hulp krijgt van binnenuit kan je ervoor kiezen om een bedrijf in te huren om de hulp te krijgen die je nodig hebt. Bijvoorbeeld voor mensen die voor zichzelf werken als ZZP’er maar ook mensen die willen werken voor een baas kunnen loopbaanbegeleiding nodig hebben. De persoonlijke begeleiding wordt vaak gedaan door een persoonlijke coach die weet wat jouw behoeften zijn en op welke punten jij moet worden ondersteund. En bedrijf die deze maar ook veel andere hulp kan bieden is ADXpert, zij begeleiden je van begin tot eind.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *