cdd analist
Financieel

Een nieuwe CDD analist nodig? Regel het via een detacheerder

Is er in jouw onderneming een grote behoefte aan het beter leren kennen van je klanten en diens (financiële) behoeften en acties, dan heeft je organisatie waarschijnlijk een nieuwe CDD analist nodig, of alleszins meer kennis op het gebied van CDD analyses. CDD staat hierbij voor Customer Due Dilligence, een begrip dat vermoedelijk verder weinig uitleg behoeft. Aangezien het hier om een belangrijke positie gaat binnen je bedrijf is het van het grootste belang dat je hier een persoon op zet die werkelijk goed is in zijn of haar werk. Het is dan ook aan te raden voor je zoektocht naar een nieuwe CDD analist gebruik te maken van de diensten van een detacheringsbureau. Lees hieronder waarom dit een stap is waar je veel baat bij kunt gaan hebben. 

cdd analist

Voordelen van het inzetten van een detacheringsbureau

Wanneer je als werkgever besluit een samenwerking aan te gaan met een detacheringsbureau, dan ga je zonder meer profiteren van deze voordelen:

  • Bij een goede detacheerder zijn professionals van allerlei aard aangesloten, waarschijnlijk dus ook CDD analisten. De detacheerder kan je dus snel van de juiste mensen voorzien.
  • Door een dergelijk samenwerkingsverband geef je een fors deel van het werven en selecteren van sollicitanten uit handen. Dit heeft een enorme tijdswinst tot gevolg. 
  • Wanneer je dusdanig samenwerkt met een detacheringsbureau, dan verschaf je jezelf een flink portie flexibiliteit. Dit is vooral handig als je bedrijf bijvoorbeeld kampt met piekperiodes of met tijdelijke projecten die extra menskracht vragen. De gedetacheerde persoon huur je dus in wezen alleen in voor de tijd dat je hem of haar echt nodig hebt. Over contracten hoef je je verder geen zorgen te maken, want formeel is een gedetacheerde in dienst bij het bureau.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *